Προσαρμογή της γραμμής εργασιών

 


Μπορείτε να μετακινήσετε την γραμμή εργασιών πατώντας σε κενή περιοχή της και σέρνοντάς τη στη νέα της θέση. Εξορισμού, στην γραμμή εργασιών εμφανίζεται μόνο μία σειρά εικονιδίων. Καθώς ανοίγετε όλο και περισσότερα προγράμματα και φακέλους, τα Windows θα “στριμώχνουν” στον περιορισμένο χώρο της γραμμής εργασιών όλο και περισσότερα κουμπιά, μικραίνοντας τις λεζάντες τους, έτσι μπορεί να φτάσετε στο σημείο να μη μπορείτε να διακρίνετε ποιο κουμπί αντιστοιχεί σε τι.

Μπορείτε να μεγαλώσετε την γραμμή εργασιών τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω στο όριο της γραμμής εργασιών που είναι πιο κοντά στο κέντρο της οθόνης, ώστε να πάρει τη μορφή βέλους διπλής κατεύθυνσης. Σύρετε για να μεγαλώσετε το μέγεθος της γραμμής εργασιών.

Εξορισμού η γραμμή εργασιών παραμένει πάντα ορατή, ακόμη και αν εργάζεστε με μεγιστοποιημένο παράθυρο. Πατήστε σε κενή περιοχή της γραμμής εργασιών και επιλέξτε Properties. Στην καρτέλα Taskbar Options ενεργοποιήστε την επιλογή Auto hide. Έτσι η γραμμμή εργασιών θα παραμένει κρυμμένη εκτός αν δείχνετε στο σημείο όπου βρίσκεται.

 

 
 
     

Αρχή σελίδας
 
(c) 2001 created by Magnet Internet Services