ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΜΣ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που οργανώνει το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στα Πληροφοριακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009 και ώρες 10:00 - 15:00 στις Αίθουσες Συνεδρίων και Τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, 1ος όροφος, Εγνατία 156, Θεσσαλονίκη.

Στην Ημερίδα θα παρουσιασθούν Διπλωματικές Εργασίες Τελειοφοίτων του ΔΠΜΣ στα Πληροφοριακά Συστήματα (2008-09) και Ερευνητικά Έργα Επιχειρήσεων Πληροφορικής.

Στόχοι της ημερίδας είναι μεταξύ άλλων η αλληλογνωριμία μας, η δικτύωση των καθηγητών, φοιτητών και επιχειρήσεων πληροφορικής η παρουσίαση μέρους της έρευνας που γίνεται στο ΔΠΜΣ στα Πληροφοριακά Συστήματα, η ανάπτυξη μελλοντικών συνεργασιών (π.χ. από κοινού υποβολή προτάσεων έργων σε Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς, ανάπτυξη διπλωματικών εργασιών σε θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις, προσφορά εργασίας σε αποφοίτους μας, κτλ.).

Στη διάρκεια της ημερίδας οι τελειόφοιτοι του ΔΠΜΣ στα Πληροφοριακά Συστήματα θα παρουσιάσουν τις διπλωματικές εργασίες του και κάποιες εταιρίες πληροφορικής τα ερευνητικά τους έργα.

Η ημερίδα μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του ΔΠΜΣ στα Πληροφοριακά Συστήματα και της Επιχείρησής σας κυρίως όσον αφορά την απο κοινού έρευνα και ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής.

Θα χαρούμε να συμμετέχετε στην ημερίδα καθώς και στην ανάπτυξη της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ο Πρόεδρος του ΔΠΜΣ
Αναστάσιος Α. Οικονομίδης
Αναπληρωτής Καθηγητής

 

 
       Locations of visitors to this page

Αρχή σελίδας
 
(c) 2001 created by Magnet Internet Services